BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SURPRINS DE CAMERA DE SUPRAVEGHERE: Un băimărean și-a făcut nevoile la intrarea într-un bloc de pe Bd. Bucureşti

De când cu pandemia și restricțiile de circulație, numărul incidentelor cel puțin ciudate a “explodat” în Baia Mare. În urmă cu câteva săptămâni un bărbat a intrat întrat într-o scară de bloc și a furat țeava de care era agățată o perdea. Zilele trecute, un altul a furat, tot dintr-o scară de bloc… un ghiveci cu flori, scrie ActualMM.

Acum, locatarii dintr-un bloc din Baia Mare sunt revoltați după ce un bărbat le-a lăsat o “surpriză” chiar la intrarea în scara de bloc.
Totul s-a întâmplat aseară, 2 mai, în jurul orei 22:00, la blocul 21 de pe bulevardul București. Un bărbat a apărut în fața scării de bloc, s-a dezbrăcat și și-a făcut nevoile chiar la intrarea în scară. Bărbatul nu apucase încă să se îmbrace când a realizat că era filmat de o cameră de supraveghere. Partea bună în toată această poveste este că bărbatul nu a uitat, totuși, de măsurile de siguranță: purta o mască de protecție.

“Azi dimineață când am observat m-am gândit că vreun câine și-a făcut nevoile acolo. Credeți-mă, mi-a pierdut jumătate de duminică derulând imaginile surprinse de cameră. Când am văzut despre ce e vorba, nu mi-a venit să cred. Se pare că a fost vorba despre un câine cu două picioare… M-am gândit prima dată să verific dacă nu e vorba despre un chiriaș din scara noastră, jumătate din apartamente sunt date în chirie. Dar nu a fost vorba de așa ceva. I-am scos imaginea la imprimantă și am pus-o la intrarea în scara de bloc”, ne-a declarat președinta asociației de proprietari.



Dacă va fi găsit, bărbatul riscă o amendă de până la 1.000 de lei.

ActualMM

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Băut la volan a ajuns cu maşina în şanţ, un altul a intrat într-un cap de pod

Redactie

CORONAVIRUS: 70 cazuri confirmate în România. Senator liberal infectat, PNL intră în izolare. Orban: “Cerem diagnosticarea noastră rapid”

Vasile Dale

COVID-19: Hotelierii din Baia Mare la un pas de faliment. Au luat măsuri de prevenire a transmiterii virusului (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult