BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO / VIDEO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Localnici revoltați la Poienile de Sub Munte pentru că li se fură pădurile. TAF cu lemn fără acte oprit în cătunul Luhei

Zeci de oameni au ieșit în stradă în urmă cu puțin timp în zona Luhei de Jos, cătun aparținător comunei Poienile de Sub Munte, județul Maramureș.

Și asta după ce aceștia au văzut cum un TAF aduce bușteni din munte. Vehiculul a fost oprit și imediat la fața locului a intervenit un echipaj al Secției Poliției Rurale Leordina.



Spiritele s-au calmat când polițiștii au aflat că spusele oamenilor sunt adevărate și că pentru lemnul transportat nu se avea niciun document de proveniență sau transport.

Polițiștii au luat legătura cu cei de la Ocolul Silvic Poienile de Sub Munte pentru a prelua întreaga cantitate de masă lemnoasă.

Ancheta este în plină desfășurare.

Actualizare – IPJ Maramureş

Ieri după-amiază, în jurul orei 18.30, în timp ce acţionau în zona Luhei de pe raza localităţii Poienile de sub Munte, poliţiştii au oprit pentru verificări un autoturism cu care se transporta material lemnos. Bărbatul care transporta lemnul nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă, motiv pentru care poliţiştii au dispus confiscarea şi predarea în custodia Ocolului Silvic a celor aproape 6 mc lemn de fag.

   Întrucât există suspiciuni că lemnul ar fi fost tăiat ilegal, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în funcţie de cele constatate.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

REŢINUT: Băimăreanul care a distrus mai multe autoturisme va ajunge după gratii – actualizare

Redactie

Fotografii incredibile: În Baia Mare străzile sunt ca ulițele din cătunele de munte

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE: Un băiat de 14 ani s-a înecat în râul Lăpuş. Vlăduţ este suspect în cazul crimei de la Cuprom (FOTO + VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Octavian mai 5, 2020 at 8:18 am

Excelentă inițiativa localnicilor! Probabil asta este soluția, dacă autoritățile nu reușesc să le facă față acestor tâlhari!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult