Un bărbat de circa 60 de ani a fost găsit în această dimineaţă decedat într-o maşină înmatriculată în străinătate în parcarea unor blocuri din Baia Mare. La faţa locului se află amblunaţa, echipaje de poliţie şi jandarmi. Se aşteaptă criminaliştii pentru cercetări.

Nu se cunoaşte cauza morţii bărbatului: crimă? sinucidere? moarte naturală?

Actualizare

Potrivit ultimelor informaţii bărbatul de 60 de ani locuia de 3 ani într-o mașina deoarece soţia a divorțat de el și a rămas pe drumuri.
Vecinii îl ajutau cu mâncare. Aseară omul era bine, a spus doar ca îl doare măseaua. A mers cu un vecin la farmacie, apoi s-a pus la somn. Dimineaţa a fost găsit de vecinul care este și proprietarul mașinii

Actualizare 2 – IPJ Maramureş

Polițiștii au intervenit pe strada Progresului din Baia Mare după ce au fost sesizați că într-un autoturism se află o persoană, posibil decedată.

Personalul medical prezent la fața locului a constatat decesul bărbatului. Polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 60 de ani, iar la examinarea exterioară a cadavrului nu au fost constatate urme de violență.

Bărbatul decedat a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții. Până în acest moment nu există suspiciuni cu privire la decesul acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.