BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Mesaj dur pentru preoții unui lăcaș de cult din Tăuții Măgherăuș. Ce spun poliţiştii


”Una din cele mai arogante și nesimțite idei ai multor preoți ortodocși din România a fost ”împărțirea” slujbelor din biserică cu toată lumea, prin boxele scoase afară. Să bage cu forța religie la păgânimea din orașe, mama lor de atei!

O perioadă oamenii au îndurat. Nu dădea bine să te iei de Biserică că ți-era frică că te bate Dumnezeu Sau Părintele, sau enoriașii mai cucernici.

Cei care comentau sau rugau preoții să mai taie volumul Sfintei Liturghii li se replica că majoritatea oamenilor se bucură să aude dumnezeieștile cântări și să-și pună termopane dacă nu le place.


Iată că într-un orășel din apropierea orașului Baia Mare, Tăuții-Măgherăuș, unde enoriașii se săturaseră să tot asculte slujbele la difuzor, dat la maxim (se auzea și la 2 km distanță), cineva, cu simț civic, probabil personificarea furiei întregului cartier, a lăsat un mesaj pe Sf. Lăcaș.” a scris Radu Oltean pe facebook.

foto: Radu Oltean, facebook.com

Actualizare

La data de 03 mai a.c., polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați că peretele exterior al unei biserici din oraș a fost distrus.

Verificările efectuate au relevat că în noaptea de 02 spre 03 mai, persoane necunoscute au scris cu vopsea albă diferite mesaje pe peretele exterior al bisericii de lemn. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 1500 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

DUPĂ GRATII: Doi spărgători de locuințe profesioniști au fost arestați preventiv. Au furat bijuterii din aur și bani din două locuințe. Suspecții sunt recidiviști

Vasile Dale

ACTUALIZARE 3: JAF LA O BANCA DIN BAIA MARE. DOI INDIVIZI CU PISTOLUL AU AMENINTAT ANGAJATII SI AU FURAT 100.000 LEI (PREMIERA – FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: Tânăr depistat în timp ce conducea sub influenţa alcoolului şi fără a deţine permis de conducere

Vasile Dale

1 mesaj

Geo mai 12, 2020 at 7:29 pm

I-as face statuie celui care a avut ideea si a pus in practica asta.Si eu ma gandeam cateodata ca ar trebui sa le tau firele de la boxe dar nu am mai avut curaj si am ramas cu ideea doar.Ma gandesc cum ar fi oare daca fiecare biserica si-ar pune slujbele in boxe? Sa mai vina si musulmanii cu slujba lor de pe la ora 6 seara.Dimineata crestinii, la 6 musulmanii.Apoi daca intra si pocaitii cu cantecele lor se lasa cu o zi intreaga de slujbe in boxe.Ne cumpara popii termopanele? Dar pereti antifonici ne ridica? Pai popii astia ar trebui impuscati dar la noi nici macar amenda nu primesc.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.