RecomandateTara Chioarului

GALERIE FOTO: Tir cu alimente răsturnat la Valea Chioarului pe DN1C (ACTUALIZARE)

Un grav accident de circulație s-a produs astăzi dimineață în jurul orei 4.00 pe drumul național 1 C pe raza comunei Valea Chioarului.

Din primele informații se pare că șoferul unui autotren încărcat cu alimente ar fi adormit la volan, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un copac de pe marginea părții carosabile.

În urma impactului violent autotrenul a fost distrus iar șoferul a fost scos de pompierii militari de la descarcerare.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi noapte,la ora 3.50, polițiștii din Somcuta Mare au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că pe DN1 C între localitățile Buciumi și Valea Chioarului a avut loc un accident rutier.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat vârstă de 46 de ani din Turda județul Cluj în timp ce conducea o autoutilitara care tracta o semiremorcă dinspre Dej spre Baia Mare într-o curbă, a intrat pe contrasens, a părăsit partea carosabila fără să franeze, a distrus trei indicatoare rutiere și a intrat în coliziune frontala cu un copac.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul avea certificatul de pregătire profesională valabil. Cercetările continuă

Te-ar putea interesa si

COOPERARE ROMÂNO-BELGIANO-FRANCEZĂ: Descindere în Maramureş a mascaţilor pentru destructurarea unui grup de criminalitate itinerantă (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO: Nervi întinşi la maxim la Petea. Se stă la coadă cu orele

Redactie

Procuroarea tovarăşă cu mafia care a curmat viaţa pădurarului Pop. „Taie şi spânzură după propriul chef, dă NUP pe bandă rulantă în dosarele prietenilor“

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.