Începând cu data de 18 mai a.c., 19 elevi de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” -Fălticeni și 2 elevi de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” -Drăgășani, se află în stagiu de practică la Jandarmeria Maramureş, pentru o perioadă de unsprezece săptămâni.
Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş, le-a prezentat tinerilor elevi aspecte legate de specificul unităţii, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de către jandarmii maramureşeni în zona de competenţă. În perioada stagiului de practică, elevii fac parte din efectivele unităţii şi îşi desfăşoară activitatea în timpul programului de lucru.

Aceştia vor fi angrenaţi în activităţile specifice jandarmilor dar nu vor întocmi acte procesuale şi procedurale de constatare şi sancţionare în nume propriu, participând doar alături de tutorii profesionali la redactarea unor astfel de documente. Ei vor fi repartizaţi să desfăşoare activităţi specifice în cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publică, de pază şi protecţie instituţională din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş, vor fi coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de către tutori profesionali cu experienţă în activitate urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică.
,,Urăm succes elevilor aflaţi în practică iar după absolvirea şcolii militare îi aşteptăm să întărească rândurile jandarmilor maramureşeni.’’

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.