Maramuresul IstoricSport

EVENIMENT: Sigheteanul Mezö Attila va alerga un maraton complet pentru susținerea cadrelor medicale, farmaciștilor și angajaților MAI din municipiu

Maratonistul sighetean Mezö Attila, cu multiple medalii naționale, face un gest inedit: acesta va alerga un maraton complet (42 km) în semn de susținere a cadrelor medicale din Spitalul mun. Sighetu Marmației, farmaciștilor sigheteni, ambulanțierilor, precum și a angajaților MAI: polițiști, jandarmi și personalul SMURD din Sighet.

Traseul parcurs va fi între Sighetu Marmației (punct plecare platoul din fața Parcului Central) – Ocna Șugatag (zona centrală) – retur. Evenimentul este programat pentru ziua de sâmbătă, 23 mai a.c., orele 9:00. În cazul în care vremea va fi ploioasă, evenimentul urmează a fi reprogramat.

În sprijinul maratonistului sighetean vine Asociația „Discover Maramu Step By Step”, care va asigura prin doi bicicliști două puncte de hidratare pe traseu.

Evenimentul se va desfășura fără public, având în vedere restricțiile impuse prin starea de alertă.

„Prin susținerea acestui maraton, îmi arăt toată prețuirea și susținerea pentru cei care se află în linia întâi în această perioadă grea pentru noi toți”, a declarat maratonistul sighetean Mezö Attila pentru Sighet 247.

Eveniment mediatizat de Sighet 247.

Sursa Sighet247

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER: Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost acroşat de o autoutilitară la Şieu

Redactie

FOTO EXCLUSIV: FLĂCĂRI URIAȘE – Acoperișul unei vile din Moisei a ars ca o torță

Redactie

Accident la Leordina: A intrat cu autoturismul in masina cu lapte (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.