BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

FOTO EXCLUSIV: Accidente cu victime la Ciocotiș şi Baia Mare

Azi noapte, în jurul orei 04.10, poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112 că pe D.C.32 în localitatea Ciocotiş, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unor persoane.

Verificările poliţiştilor au relevat că un tânăr de 20 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat un stâlp de electricitate şi gardul unui imobil.

În urma impactului, conducătorul auto şi un pasager, tânăr de 27 de ani, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital. Şoferului i-au fost recoltate probe de sânge pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa alcoolului.

Tot ieri, un bărbat de 62 de ani care conducea un autoturism pe strada Petru Rareș din municipiul Baia Mare, a surprins şi accidentat o tânără de 14 ani din Baia Mare, care s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure.

În urma accidentului, minora a suferit leziuni şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internată. Conducătorul auto a fost testat de către poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

În ambele cazuri se continuă cercetările.

Două dosare penale pentru infracţiuni rutiere

Ieri, 19 mai, poliţiştii din Borşa au oprit în trafic un autoturism pentru verificări. Poliţiştii au identificat şoferul ca fiind un bărbat de 48 de ani din judeţul Suceava, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că plăcuțele de înmatriculare cu numere provizorii care erau aplicate pe autovehicul aveau valabilitatea expirată. Conducătorul auto a fost testat de către poliţişti cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Tot ieri, în jurul orei 13.10, poliţiştii Poliţiei oraşului Săliştea de Sus au oprit pentru control pe D.J. 186 pe raza oraşului Săliştea de Sus un autoturism pe care erau aplicate plăcuţe cu numere provizorii.

Poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 24 de ani din Săliştea de Sus, iar în urma verificărilor aceştia au constatat că numerele provizorii au valabilitatea expirată şi tânărul nu deţine permis de conducere românesc pentru nicio categorie de vehicul. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Te-ar putea interesa si

Pieton băut călcat de tir în Sighetu Marmației. 20 de șoferi au rămas pietoni în weekend

Vasile Dale

TRIBUNALUL A DECIS – Fostul director al SGA Mureș, înlocuit din funcție politic cu un liberal, va rămâne în Maramureș

Redactie

Samsung ar trebui să se hotărască ce face cu numărătoarea! După Samsung Galaxy S10, ne așteptam la S11, dar iată că S20 este pe cale să apară!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.