Important

MĂSURI / ACTUALIZARE: Băimărean reţinut pentru 24 de ore după ce a furat bunuri din două apartamente

Activităţile specifice desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dus la identificarea unui bărbat din municipiu, bănuit de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În fapt, băimăreanul este bănuit că la începutul acestei luni a pătruns într-un apartament situat pe strada Ana Ipătescu din municipiu, în timp ce proprietara dormea, şi a sustras un telefon mobil.
În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cel în cauză ar fi pătruns într-un alt apartament, situat pe strada I.L. Caragiale prin escaladarea geamului lăsat deschis, cu intenţia de a sustrage bunuri. A fost surprins de proprietară şi în încercarea de a-şi asigura scăparea a împins-o pe femeie, reuşind să sustragă din apartament bijuterii, o geantă cu farduri şi o pereche de adidaşi.
O parte din prejudiciu a fost recuperat şi predat părţilor vătămate. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale.



Actualizare

Judecătoria Baia Mare a emis mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile faţă de bărbatul reţinut ieri pentru furt calificat şi tâlhărie calificată produse pe raza municipiului Baia Mare.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale.

Te-ar putea interesa si

Elevii de la o şcoală din Baia Mare, condiţionaţi să se vaccineze anti-Covid. Directoarea dă vina pe secretară şi excesul de zel (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE LA STRÂMURA: Reținut de polițiști după ce şi-a agresat soţia

Redactie

CAVNIC: Jandarmeria Montană va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la Serbările Lenkerului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult