BREAKING NEWSNationalRecomandate

ÎN SFÂRȘIT – Chestorul Ioan Buda (născut la Cupșeni), șef al Poliției de Frontieră, și-a dat demisia (din motive personale, vorba vine…)

Chestorul Ioan Buda, șeful Poliției de Frontieră (născut la Cupșeni, județul Maramureș), a demisionat din funcție, după scandalul cu miile de români de la frontiere, care vor să se întoarcă în țară.

“În cursul acestei zile, chestorul general de poliție Ioan Buda și-a înaintat demisia din funcția de inspector general al Poliției de Frontieră Române, din motive personale.

La final de mandat, chestorul general de poliție Ioan Buda transmite polițiștilor de frontieră întreaga sa apreciere pentru efortul depus și pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant.

De asemenea, chestorul general de poliție Ioan Buda mulțumește pentru implicare și pentru sprijin tuturor colaboratorilor instituționali, celor din rândul societății civile, dar și organizațiilor profesionale și sindicale ale polițiștilor.

Te-ar putea interesa si

Ce motive are Vasile Moldovan, primarul din Sighet, să ceară dizolvarea Consiliului Local

Vasile Dale

FOTO / VIDEO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Localnici revoltați la Poienile de Sub Munte pentru că li se fură pădurile. TAF cu lemn fără acte oprit în cătunul Luhei

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Salvamontiştii montani, solicitaţi în zona Şugău pentru salvarea unui cioban care a băut soluție pentru deparazitarea oilor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.