BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

GALERIE FOTO/ EXCLUSIV – ACTUALIZARE: Accident mortal la Sighetu Marmaţiei

Polițiștii din Sighetu Marmației au fost solicitați să intervină cu puţin timp în urmă la un grav accident de circulație produs pe raza municipiului, soldat cu decesul unei persoane.

În acest moment se desfășoară cercetarea la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Actualizare

Astăzi, la ora 17.10, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Valea Hotarului din municipiu a avut loc un accident de circulație mortal.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că un tânăr de 27 de ani a condus un ATV dinspre strada Iapa spre strada Avram Iancu din oraș, iar din cauza vitezei excesive, pe un carosabil umed, a pierdut controlul ghidonului și a întrat în coliziune cu o caroserie auto parcată pe trotuar.

În urma impactului, tânărul a fost proiectat într-o autoutilitară care era parcată regulamentar și a decedat.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

PREMIERA VASILEDALE.RO – BISERICILE DIN TARA CHIOARULUI SI TARA CODRULUI JEFUITE IN MIEZ DE NOAPTE. VEZI UNDE AU ATACAT HOTII (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Atmosferă de basm pe pârtiile din Maramureş. Turiştii, aşteptaţi cu oferte tentante pentru 5 nopţi de cazare

Vasile Dale

PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: Doi maramureşeni au condus cu permisul anulat și suspendat. Şoferii vitezomani, în vizorul poliţiştilor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.