BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV: FOTO/VIDEO – O mamă din Bozânta Mică și-a ucis copilul de 10 ani, sufocându-l în somn. Fratele mai mic a sunat după ajutor. Femeia ar fi încercat să se sinucidă (ACTUALIZARE 4)

Nebunie mare la Bozânta Mică, comuna Recea. O femeie și-a ucis băiețelul în vârstă de doar 10 ani, sufocându-l în somn. Apoi aceasta ar fi încercat să se sinucidă. Ea a fost salvată de echipajul medical de Ea a fost salvată de echipajul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș.. Din păcate pentru micuț nu s-a mai putut face nimic.

Alarma s-a dat la ora 8.15 astăzi dimineață. Localnicii au fost cei care au sunat disperați la 112 și au cerut ajutor. Imediat zona a fost împânzită de polițiști și echipaje medicale.

Procurorii au deschis dosar penal pe numele femeii pentru ucidere. Deocamdată nu se știe din ce motiv femeia și-a omorât băiatul. Localnicii spun că ea locuia singură, fiind despărțită de soț.



ACTUALIZARE 1

Conform informațiilor furnizate de localnici femeia a fost profesoara și avea doi copii: un băiat de 10 ani și un băiat de 4 ani. Oamenii spun că micuțul de 4 ani a sunat după ajutor spunându-le rudelor care mama lui vrea să îi omoare frățiorul.

Se pare că femeia, pe nume Camelia P., a lucrat ca învățătoare la Colegiul de Arte din Baia Mare.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramureş

Astăzi, in jurul orei 08:30, polițiștii au fost sesizați prin apel la SNUAU 112 cu privire la decesul unui copil de 9 ani din Bozânta Mică.

S-a constituit echipa complexă de cercetare, condusă de un procuror si s-a efectuat cercetarea la fata locului.

Corpul a fost transportat la morga spitalului din Baia Mare in vederea efectuării necropsiei.

Cazul a fost preluat de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

ACTUALIZARE 3 – Surse

Oamenii povestesc că femeia a divorțat în urmă cu 5 ani când s-a întors din Statele Unite ale Americii. De atunci ar fi fost depresivă. Înainte de a pleca în SUA a fost cadru didactic în localitate, iar după întoarcerea în țară era învățătoare la Liceul de Arte din Baia Mare.

Sătenii spun că băiatul cel mic s-a ascuns când a văzut că fratele lui este sufocat de mamă și a reușit să sune un vecin. Înainte ca acesta să ajungă femeia a băut o substanță necunoscută. Ea este acum la terapie intensivă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în stare gravă.

ACTUALIZARE 4 – Ce spune DGASPC Maramureș

Cazul a intrat și în atenția DGASPC Maramureș și evaluat de specialiștii instituției. Deocamdată nu s-a impus instituirea unei măsuri de protecție specială pentru minor, acesta fiind acum in grija familiei extinse (rudelor).

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

AL CINCILEA DECES. Bărbat de 71 de ani

Vasile Dale

Băimăreanul recidivist care a fugit de poliție a fost arestat preventiv: 2 infracțiuni de conducere fără permis și una pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive

Vasile Dale

RĂMÂN ÎN AREST – www.vasiledale.ro vă prezintă în EXCLUSIVITATE episodul 2 din batjocura la care au fost supuși doi tineri din Vișeu de Sus de 4 șmecherași (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult