Nebunie mare la Bozânta Mică, comuna Recea. O femeie și-a ucis băiețelul în vârstă de doar 10 ani, sufocându-l în somn. Apoi aceasta ar fi încercat să se sinucidă. Ea a fost salvată de echipajul medical de Ea a fost salvată de echipajul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș.. Din păcate pentru micuț nu s-a mai putut face nimic.

Alarma s-a dat la ora 8.15 astăzi dimineață. Localnicii au fost cei care au sunat disperați la 112 și au cerut ajutor. Imediat zona a fost împânzită de polițiști și echipaje medicale.

Procurorii au deschis dosar penal pe numele femeii pentru ucidere. Deocamdată nu se știe din ce motiv femeia și-a omorât băiatul. Localnicii spun că ea locuia singură, fiind despărțită de soț.

ACTUALIZARE 1

Conform informațiilor furnizate de localnici femeia a fost profesoara și avea doi copii: un băiat de 10 ani și un băiat de 4 ani. Oamenii spun că micuțul de 4 ani a sunat după ajutor spunându-le rudelor care mama lui vrea să îi omoare frățiorul.

Se pare că femeia, pe nume Camelia P., a lucrat ca învățătoare la Colegiul de Arte din Baia Mare.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramureş

Astăzi, in jurul orei 08:30, polițiștii au fost sesizați prin apel la SNUAU 112 cu privire la decesul unui copil de 9 ani din Bozânta Mică.

S-a constituit echipa complexă de cercetare, condusă de un procuror si s-a efectuat cercetarea la fata locului.

Corpul a fost transportat la morga spitalului din Baia Mare in vederea efectuării necropsiei.

Cazul a fost preluat de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

ACTUALIZARE 3 – Surse

Oamenii povestesc că femeia a divorțat în urmă cu 5 ani când s-a întors din Statele Unite ale Americii. De atunci ar fi fost depresivă. Înainte de a pleca în SUA a fost cadru didactic în localitate, iar după întoarcerea în țară era învățătoare la Liceul de Arte din Baia Mare.

Sătenii spun că băiatul cel mic s-a ascuns când a văzut că fratele lui este sufocat de mamă și a reușit să sune un vecin. Înainte ca acesta să ajungă femeia a băut o substanță necunoscută. Ea este acum la terapie intensivă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în stare gravă.

ACTUALIZARE 4 – Ce spune DGASPC Maramureș

Cazul a intrat și în atenția DGASPC Maramureș și evaluat de specialiștii instituției. Deocamdată nu s-a impus instituirea unei măsuri de protecție specială pentru minor, acesta fiind acum in grija familiei extinse (rudelor).

Comenteaza cu Facebook

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.