Important

ISU MARAMUREŞ: CEREMONIE DE DEPUNERE JURĂMÂNT ȘI TRECERE ÎN REZERVĂ

Astăzi, la sediul ISU Maramureș a avut loc o ceremonie în cadrul căreia cinci subofițeri, elevi din cadrul Școlii de Subofițeri Boldești au depus jurământul, iar opt subofițeri din cadrul Detașamentelor Baia Mare, Sighetu Marmației și Secției Vișeu de Sus, au trecut în rezervă.

Ceremonia a fost condusă de col. Baltaru Pavel, inspector șef, care le-a urat mult succes celor cinci elevi veniți în practică la ISU Maramureș și de asemenea, le-a mulțumit celor opt ”tineri” pensionari pentru întreaga activitate depusă în rândul celei mai frumoase arme, cea a pompierilor militari.

Tot astăzi, plt.adj.șef Ardelean Cristian a trecut în corpul ofițerilor, în urma examenului susținut, ca ofițer specialist I, la compartimentul Achiziții. Colectivul pompierilor maramureșeni le urează tuturor multă sănătate și pensie lungă. Și, bineînţeles, celor mai tineri pompieri, mult succes în cariera aleasă!



Te-ar putea interesa si

Preot din Baia Mare, înger păzitor pentru vârstnici în pandemie (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

NU A SCĂPAT: Un bărbat din Racşa care a alimentat la o staţie de carburanţi din Baia Mare şi nu a plătit, identificat de poliţişti

Vasile Dale

5 filme cu fantome pe care merită să le vezi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult