BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

VESTE BUNĂ: SUBSTATIA DE AMBULANŢĂ LA POIENILE DE SUB MUNTE

După demersuri îndelungate, începând de luni, 1 iunie 2020, în localitatea Poienile de Sub Munte funcționează stația de ambulanță având că scop acordarea măsurilor de prim ajutor pentru locuitorii comunei Poienile de Sub Munte și localitățile învecinate de pe Valea Ruscovei, Repedea și Ruscova.

Activitatea Substatiei de ambulanță Poienile de Sub Munte va fi coordonată de Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș prin serviciul 112.

„Vreau să aduc mulțumiri pe această cale conducerii SAJ Maramureș, DSP Maramureş, Spitalului Orășenesc Vișeu de Sus și Centrului de Sănătate Poienile de Sub Munte, iar în final să nu uităm de niște cuvinte înțelepte: Sănătatea este darul cel mai frumos și mai bogat pe care natură știe să-l facă (Michel de Montaigne). Sănătatea este o comoară pe care puțini știu să o prețuiască, deși aproape toți se nasc cu ea (Hipocrate – părintele medicinei)”, spune primarul Comunei Poienile de Sub Munte, Ștefan Oncea.

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO EXCLUSIV – NINGE FĂRĂ ÎNCETARE: Trafic paralizat în Pasul Prislop, între Maramureş şi Suceava

Redactie

VIDEO: Lucrări abandonate pe DJ182B Baia Mare – Remetea Chioarului – Șomcuta Mare. Carosabil ciuruit de gropi, mașini distruse

Redactie

CUM SA AI LOC DE PARCARE GRATIS? VEZI LA CE GESTURI RECURGE O BAIMAREANCA PENTRU A-I TINE LOCUL DE PARCARE OCUPAT SOTULUI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult