Poliţiştii din Baia Sprie au depistat cu operativitate doi tineri, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de furt, iar în baza probatoriului administrat au dispus reţinerea unuia dintre ei pentru 24 de ore.

În fapt, sâmbătă 30 mai a.c., poliţiştii au fost sesizaţi că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri feroase din curtea unei societăţi comerciale din Baia Sprie.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi au demarat activităţile specifice în vederea documentării faptei şi identificării autorilor.
În urma cercetărilor poliţiştii au identificat doi tineri de 17, respectiv 28 de ani din Baia Mare, bănuiţi de comiterea furturilor.
În baza probatoriului administrat, faţă de tânărul de 17 ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind bănuit de comiterea şi a altor fapte de furt pe raza oraşului Baia Sprie. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratul Judeţean de Poliţie Maramureş.
Poliţiştii au recuperat mai multe bunuri din cele sustrase, fiind restituite persoanelor vătămate.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi băimăreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.