BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO / ALERTĂ AZI-NOAPTE ÎN BAIA MARE: Polițiștii au pornit în căutarea unui tânăr beat și drogat la volan


Polițiștii băimăreni au fost alertați aseară, 3 iunie, în jurul orei 22:00. Un bărbat a sunat la 112 spunând că fiul său conduce drogat și beat prin oraș.

Imediat, mai multe echipaje de polițiști au pornit în misiune, pe urmele tânărului. Oamenii legii l-au găsit pe fiul în vârstă de 21 de ani pe bulevardul Decebal din municipiu, în apropiere de zona Meda. Nu mică le-a fost mirarea să constate, după ce l-au oprit, că șoferul nu prezenta vreun comportament anormal. Așadar, polițiștii au decis să îl testeze, rezultatul arătând că acesta nu consumase alcool ori droguri înainte de a se urca la volan. Mai mult, deși mașina pe care o conducea nu era a sa (ci a unor cunoștințe) toate documentele mașinii, dar și permisul șoferului erau în ordine.

Oamenii legii l-au condus pe tânăr la spital pentru prelevarea de probe biologice, pentru a se stabili dacă acesta a consumat alcool ori substanțe interzise înainte de a urca la volan. Bărbatul care a sunat și a pus pe drumuri polițiștii riscă acum o amendă considerabilă.

ActualMM

Sursă video: Adrian Chis/ Radare Maramures

Te-ar putea interesa si

ZIUA COPILULUI: 1 Iunie, sărbătorită de copii alături de pompieri, poliţişti şi jandarmi (FOTO)

Vasile Dale

BÂRSANA: Cei opt copii rămaşi orfani după ce tatăl s-a spânzurat au nevoie de ajutorul vostru

Vasile Dale

VIŞEU DE JOS: Impact între trei maşini, soldat cu două victime (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.