Polițiștii băimăreni au fost alertați aseară, 3 iunie, în jurul orei 22:00. Un bărbat a sunat la 112 spunând că fiul său conduce drogat și beat prin oraș.

Imediat, mai multe echipaje de polițiști au pornit în misiune, pe urmele tânărului. Oamenii legii l-au găsit pe fiul în vârstă de 21 de ani pe bulevardul Decebal din municipiu, în apropiere de zona Meda. Nu mică le-a fost mirarea să constate, după ce l-au oprit, că șoferul nu prezenta vreun comportament anormal. Așadar, polițiștii au decis să îl testeze, rezultatul arătând că acesta nu consumase alcool ori droguri înainte de a se urca la volan. Mai mult, deși mașina pe care o conducea nu era a sa (ci a unor cunoștințe) toate documentele mașinii, dar și permisul șoferului erau în ordine.

Oamenii legii l-au condus pe tânăr la spital pentru prelevarea de probe biologice, pentru a se stabili dacă acesta a consumat alcool ori substanțe interzise înainte de a urca la volan. Bărbatul care a sunat și a pus pe drumuri polițiștii riscă acum o amendă considerabilă.

ActualMM

Sursă video: Adrian Chis/ Radare Maramures

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.