BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO EXCLUSIV: El este tânărul care a ucis-o pe tânăra de 18 ani, mamă a doi copilași. După crimă, suspectul a trimis un mesaj mamei tinerei

Revenim asupra subiectului de la Vișeu de Sus unde ieri după amiază, Bianca (18 ani), mamă a doi copilași, a fost ucisă într-un mod barbar de un tânăr de 24 ani.

Conform unor surse suspectul se numește Claudiu Zelujec (24 ani). Pe pagina lui de facebook are două fotografii cu Bianca, datate 7 și 19 aprilie 2017. În prima poză, Bianca este însărcinată cu primul copilaș, iar în cea de-a două sunt amândoi.

Oamenii povestesc cu groază despre acest caz. Ei spun că aseară, după comiterea crimei, mama tinerei și sora acesteia ar fi primit un mesaj prin care erau anunțate ”să aibă grijă de copii pentru că Bianca nu se mai întoarce”.

Aceiași oameni susțin că familia tinerei nu are posibilități materiale și că ar fi luat bani împrumut pentru a o putea îngropa pe tânăra.

ACTUALIZARE – Informații furnizate de reporerii Observator Antena 1

Atât familia, cât şi vecinii au povestit chinurile prin care trecuse tânăra, în timpul cât se afla în relaţie cu tatăl copiilor. Familia spune că fata obţinuse chiar şi un ordin de restricţie împotriva tatălui copiilor, însă cei doi se împăcaseră, la tribunal.

foto: captura Observator Antena 1.ro.

De asemenea, potrivit rudelor fetei, bărbatul era extrem de gelos, o bătea şi o chinuia groaznic. Bunica fetei povesteşte că Bianca a fost găsită moartă într-o cabană a ciobanilor, legată de gât şi de mâini cu sârmă.

Potrivit Prim-procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, crima a avut loc pe fondul consumului de alcool și gelozie.

Detalii despre caz

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Un băimărean a suferit multiple arsuri într-o explozie la Zalău

Redactie

INUNDATII IN MARAMURES: 7 CURTI SI O GOSPODARIE DIN BERBESTI ACOPERITE DE APE. PERICOL SI PE RAUL FIRIZA

Vasile Dale

ŞOCANT: Băimărean de 49 de ani, condamnat la 7 ani de închisoare în Austria, într-un caz de pedofilie

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.