Maramuresul IstoricRecomandate

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: A intrat cu maşina sub un TIR la Vişeu de Sus. Pe șoferul vinovat abia l-au ținut doi salvatori atât era de beat. 1,76 în etilotest

În urmă cu puţin timp, un grav accident s-a produs pe DN 18, pe raza oraşului Vişeu de Sus.

Potrivit primelor informaţii, un şofer aflat sub influenţa alcoolului a pierdut controlul volanului maşinii pe care o conducea, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de un autotren care circula regulamentar.

În urma impactului cel de la volan a scăpat doar cu câteva zgârieturi însă vehiculul a fost complet distrus.




Mai multe şoferul TIR-ului a suferit vătămări corporale, inclusiv o fractură la picior.
În acest moment traficul este blocat.

La fața locului intervin echipajele SMURD și ale Ambulanței, precum și Poliția Rutieră Vișeu de Sus.

https://www.facebook.com/100044749361189/videos/171776210990690/

Actualizare

Șoferul autoturismul, Ioan B., a fost testat cu aparatul etilotest. Acesta pur și simplu s-a ”dat peste cap”: 1,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost dus la spital pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Abia au putut să îl țină în picioare doi salvatori.

Actualizare – IPJ Maramureş

Azi noapte, poliţiştii din Vişeu de Jos au intervenit pe D.N. 18, pe raza localităţii, la un accident de circulaţie soldat cu o victimă.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 59 de ani, din Vişeu de Sus, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Vișeu de Jos spre Vișeu de Sus, pe fondul nepăstrării distanței laterale față de autoutilitara care circula din sens opus, s-a lovit de partea dreapta față a acesteia. Autovehiculul era condus regulamentar de un bărbat de 46 de ani din Sighetu Marmaţiei.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în cazul bărbatului de 46 de ani și 1.76 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 59 de ani. Acesta din urmă a fost  condus la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei, care a fost transportat de un echipaj SMURD, la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE: O femeie din Ciocotiș a fost accidentată mortal în Păulean pe DN19

Vasile Dale

SIGHET – S-a deschis Centrul de carantină nr. 5. Între timp, primul centru de carantină a fost lichidat

Vasile Dale

EXCLUSIV: Tragedie în Baia Mare. Un adolescent a fost găsit spânzurat cu un lanț folosit la legarea animalelor – ACTUALIZARE (3)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult