Eveniment

NICIO O ZI FĂRĂ ALCOOL: Depistat la Strâmbu Băiuţ beat la volan

Ieri, 16 iunie, în jurul orei 17.15, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus, care desfăşurau serviciul de patrulare intercomunală, au oprit pentru control un autoturism care circula pe raza localităţii Strâmbu Băiuț.
Poliţiştii au identificat şoferul autovehiculului ca fiind un bărbat de 37 de ani din comuna Băiuţ. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi continuă cercetările privind săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Două femei au fost bătute de concubini în Baia Mare. Lovită a fost și fiica uneia dintre victime

Vasile Dale

MARAMUREŞENI, MAI MULTĂ VIGILENŢĂ! Furt de bani dintr-o locuinţă neîncuiată la Seini, furt de borsetă lăsată la vedere într-o maşină, tâlhărie în Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV – Un șofer acuză Poliția Rutieră Baia Mare că ”l-a scos vinovat” de producerea unui accident deși celălalt șofer ar fi pătruns în intersecție pe roșu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.