Maramuresul IstoricRecomandate

FOCAR COVID-19 LA SIGHET: Şapte pacienţi şi 13 angajaţi ai Spitalului Municipal, infectaţi cu noul coronavirus

La Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în urma testării pentru depistarea virusului SARS-COV19, sunt pozitivi șapte pacienți internați într-o secție a unității medicale. Cei șapte pacienți infectați cu noul Coronavirus au fost izolați și mutați în secția de boli infecțioase. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a procedat la recoltarea de probe în secție, la personalul medical și la ceilalți pacienți, iar rezultatele testelor sunt negative. S-a procedat la curățenia și dezinfecția secției unde au fost internați inițial cei șapte pacienți. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. De asemenea, au fost luate măsurile necesare pentru protecția personalului și pacienților în scopul prevenirii și limitării răspândirii infecției cu noul Coronavirus.

De precizat cei şapte pacienti infectati cu COVID-19 din Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei si confirmati dupa testare sunt asimptomatici.

Te-ar putea interesa si

FOTO: 33 de amenzi în valoare de 212.500 lei pentru 9 magazine LIDL din Maramureș. S-a oprit temporar activitatea în zona de brutărie și patiserie

Vasile Dale

Un viceprimar model pentru comunitatea vișeuană. Lucrează cot la cot cu muncitorii, iar rezultatele se văd deja (galerie foto)

Vasile Dale

VIDEO: APEL DISPERAT LA NĂNEȘTI – Cățeluși abandonați în Nănești de o șoferiță FĂRĂ INIMĂ. Haideți să o identificăm

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.