BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricNationalRecomandate

EXCLUSIV FOTO: El este tânărul din Șiria cel care a răpit-o pe fata de 17 ani din Borșa. Ar fi iubiți

Revenim cu informații în exclusivitate referitoare la cazul fetei de 17 ani, răpită din stradă aseară la Borșa. Conform surselor noastre, suspectul – un tânăr din Șiria (județul Arad) nu ar fi străin de orașul maramureșean. Se pare că acesta ar fi chiar iubitul minorei.

Deocamdată nu se știe exact dacă a fost sau nu răpire. Cert este faptul că fratele fetei în vârstă de 12 ani a declarat că sora ei ar fi fost trasă de păr și urcată cu forța în mașină.

Pe de altă parte, rude de-ale fetei spun că suspectul era iubitul tinerei și că au stat o perioadă împreună.

Noi vă prezentăm în exclusivitate fotografia suspectului dar și autoturismul de culoare verde închis (neagră conform declarațiilor fratelui fetei) care ar fi fost folosit la comiterea faptei.

IPJ Arad – comunicat

“La data de 20 iunie a.c., I.P.J. Maramureș a emis o alertă de răpire a unui minor.

Astfel că, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Arad au desfășurat activități specifice, iar în urma investigațiilor efectuate, astăzi 21 iunie a.c., au depistat-o pe raza localității Șiria.

Aceasta a fost găsită nevătămata și se află în custodia polițiștilor Postului de Poliție Șiria, urmând a fi preluată de un echipaj de poliție din cadrul S.I.C. – .I.P.J.MM.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut și clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în funcție de cele constatate“, comunică IPJ Arad.

Te-ar putea interesa si

ALEGERI: Cine va asigura conducerea SNPR Decus Maramureş în următorii trei ani

Vasile Dale

PRIMARUL DIN BORŞA SE PLÂNGE DE LOCALNICI – Ion-Sorin Timiș: „Fiecare are de cumpărat ceva. Dimineaţa roșii, la amiaza pâine, seara vin”

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un bărbat a plonjat în gol cu maşina 4 metri, trecând prin balustrada unui pod

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.