Persoana plecata dupa ciuperci nu a mai fost vazuta de ieri de la ora 15.30.

Persoana are antecedente medicale, nu are telefon iar disparitia a fost semnalata in zona satului Boiereni, dealul Lighetului, Rohia – Tg Lapus.Două echipe de 10 salvatori montani care in acest moment se deplaseaza la locul in care a fost vazut ultima oara barbatul ratacit. Acolo salvatorii vor face jonctunea si cu alte forte ale MAI si ISU urmand sa coordoneze actiunea pentru găsirea persoanei rătăcite.

A fost solicitat si elicopterul SMURD de la Jibou care a confirmat participarea la actiunea de cautare in vasta zona in care s-a ratacit persoana tocmai datorita problemelor medicale pe care le are barbatul ratacit.

Actualizare

Salvamontiştii revin cu noi informaţii legate de bărbatul rătăcit de mai bine de 24 ore. El a fost identificat intr-o localitate vecina, de un localnic, unde a ajuns intamplator dupa ce dormise noaptea trecuta in padure.

“Felicitari tuturor celor implicati pentru rapiditatea rezolvarii situatiei si multumiri colegilor de la IGAV – SMURD Jibou pentru promptitudinea cu care au raspuns solicitarii noastre”, spun reprezentanţii Salvamont Maramureş.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.