EvenimentTara Lapusului

A FOST SOLICITAT ELICOPTERUL SMURD / ACTUALIZARE: Bărbat rătăcit în zona Rohia, căutat de salvamontişti. Bărbatul a fost găsit, după ce a dormit noaptea în pădure

Persoana plecata dupa ciuperci nu a mai fost vazuta de ieri de la ora 15.30.

Persoana are antecedente medicale, nu are telefon iar disparitia a fost semnalata in zona satului Boiereni, dealul Lighetului, Rohia – Tg Lapus.

Două echipe de 10 salvatori montani care in acest moment se deplaseaza la locul in care a fost vazut ultima oara barbatul ratacit. Acolo salvatorii vor face jonctunea si cu alte forte ale MAI si ISU urmand sa coordoneze actiunea pentru găsirea persoanei rătăcite.



A fost solicitat si elicopterul SMURD de la Jibou care a confirmat participarea la actiunea de cautare in vasta zona in care s-a ratacit persoana tocmai datorita problemelor medicale pe care le are barbatul ratacit.

Actualizare

Salvamontiştii revin cu noi informaţii legate de bărbatul rătăcit de mai bine de 24 ore. El a fost identificat intr-o localitate vecina, de un localnic, unde a ajuns intamplator dupa ce dormise noaptea trecuta in padure.

„Felicitari tuturor celor implicati pentru rapiditatea rezolvarii situatiei si multumiri colegilor de la IGAV – SMURD Jibou pentru promptitudinea cu care au raspuns solicitarii noastre”, spun reprezentanţii Salvamont Maramureş.

Te-ar putea interesa si

TÂLHĂRIE CALIFICATĂ: Doi băimăreni au lovit un tânăr din Satu Mare şi i-au furat telefonul

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO FLAGRANT: DSP-ul și POLIȚIA nu știu nimic – Arbidolul și țigările ucrainene se vând ca ”pâinea caldă” la intrare în piața agroalimentară din Sighetu Marmației (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

POLIȚIA RUTIERĂ MARAMUREȘ: 22 de oameni au murit, iar alți 60 au fost grav răniți, pe șoselele județului în primele opt luni ale anului 2022

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult