Eveniment

FOTO: Transportul public de persoane, în vizorul poliţiştilor rutieri maramureşeni

Polițiștii rutieri au acționat azi pe raza municipiului Baia Mare în cadrul unei acțiuni de amploare organizată pe linia legalității transportului public de persoane.

În această dimineață, între orele 06.00 şi 10.00, polițiștii Serviciului Rutier au organizat o acțiune cu efective mărite pe principalele artere de acces în municipiul Baia Mare, pentru impunerea respectării normelor legale de către șoferii care conduc autovehicule cu care transportă persoane.

În cadrul activităților desfășurate de polițiștii Serviciului Rutier au fost angrenați și polițiști din Baia Mare, Baia Sprie și Recea.

Au fost oprite pentru verificări 53 de autovehicule, dintre care 46 de microbuze/autobuze.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru nerespectarea perioadei de conducere/odihnă și pentru lipsa rovinietei. Valoarea amenzilor aplicate a depășit suma de 48.000 de lei. De asemenea a fost reținut un permis de conducere în cazul unui șofer depistat în timp ce conducea în stare de ebrietate și a fost reținut un certificat de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice.

Scopul acestor activități este de a crea premisele unui transport rutier public de persoane în deplină siguranță pentru cei care utilizează această formă de deplasare și impunerea respectării normelor legale care reglementează această activitate.

Te-ar putea interesa si

Fostul ministru al Finanţelor, Decebal Traian Remeş, a decedat în această după-amiază

Vasile Dale

ACCIDENT rutier în Baia Mare, pe bd. Independenţei

Redactie

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Maşină în flăcări pe strada Grănicerilor (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.