Eveniment

S-A ALES CU DOSAR PENAL: Reținut după ce a fost prins de trei ori la volan, fără permis

Ieri, 22 iunie, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr depistat pentru a treia oară conducând un autoturism pe raza municipiului, fără a deţine permis de conducere.
În fapt este vorba despre un tânăr de 27 de ani, domiciliat în Timişoara. Autoturismul condus ieri de acesta a fost depistat pe strada Transilvaniei din municipiul Baia Mare. Tânărul, care nu posedă permis de conducere şi nici nu a posedat vreodată, a fost testat cu aparatul etilotest constatându-se că nu se afla în stare de ebrietate.
În baza probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, tânărul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot ieri, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei şi cei din Deseşti au întocmit dosare penale după ce au depistat în trafic două persoane care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Astfel, un bărbat din Rona de Sus este cercetat pentru conducerea unui vehicul de către o persoană aflată în stare de ebrietate, iar un bărbat din Deseşti este cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Poliţiştii reamintesc că vor lua măsuri ferme de fiecare dată când vor identifica pe drumurile publice persoane care pun în pericol siguranţa participanţilor la traficul rutier.

Te-ar putea interesa si

GRAV ACCIDENT LA GROŞI / ACTULIZARE: Şoferul unui Renault, grav rănit după ce a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Ce spun poliţiştii (FOTO)

Vasile Dale

INFORMARE ANM: Răcire accentuată, ninsori și intensificări ale vântului pentru Maramureș

Vasile Dale

EXCLUSIV: Băimărean urmărit, blocat în trafic de poliție și încătușat în fața Poliției Municipiului Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.