BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE: Accident rutier pe Valea Roşie. Un şofer rupt de beat a rupt cu maşina o ţeavă de gaz (FOTO, VIDEO)

Un accident rutier s-a petrecut cu puţin timp în urmă în Baia Mare, pe strada Valea Roşie.

Potrivit primelor informaţii, maşina s-a răsturnat şi se pare că există o victima posibil incarcerată.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri, SMURD, şi de poliţie.

Actualizare

S-a constatat că şoferul nu era încarcerat, ci băut bine, cu o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din cauza unei manevre greşite, bărbatul a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat şi s-a izbit de o ţeavă de gaz, pe care a rupt-o. Traficul este blocat şi se aşteaptă echipele societăţii de furnizare a gazelor naturale.

Reținut de polițiști după ce, pe fondul consumului de alcool, a provocat un accident

Vineri seara, în jurul orei 21.20, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit pentru soluționarea unui accident de circulație produs pe Valea Roșie din municipiu.

Verificările efectuate la fața locului au relevat că un băimărean de 60 de ani, care conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat regulamentar pe partea dreapta a sensului de mers. În urma impactului, autoturismul condus de băimărean s-a răsturnat pe partea laterală stânga.

Accidentul s-a soldat vătămarea corporală a șoferului,  cu avarierea autoturismelor și a conductei de gaze aparținând unui imobil. Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare. Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,08 mg/l alcool în aerul expirat.

În baza probatoriului administrat polițiștii au dispus reținerea băimăreanului pentru 24 de ore. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: ȘOCANT – Un băiețel de 7 ani din Repedea a fost lovit de tatăl unei colege chiar în sala de clasă în timpul orei, sub privirile îngrozite ale învățătoarei (actualizare)

Vasile Dale

VIDEO: Maramureşean implicat într-un grav accident rutier cu mai multe victime pe E 81 în Românași

Redactie

CORONAVIRUS 20 AUGUST: 37 cazuri noi în Maramureş, un deces

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.