BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO EXCLUSIV – PANICĂ ÎN BAIA MARE: ”Minoră violată, ucisă și aruncată în tomberon la Combinat” – o mare minciună LIVE PE FACEBOOK. Află de ce au intervenit mascații

Panică în această seară în Baia Mare după ce un bărbat a făcut un LIVE pe facebook pe care l-a și comentat: ”Jandarmi, pompieri, ambulanțe, SMURD, poliție. Uite vin și mascații. O fată de 8 ani ucisă și violată. Apoi aruncată în tomberon. Acum au găsit-o!” Acesta era comentariul care însoțea imaginile transmise LIVE pe pagina de socializare.

O MARE MINCIUNĂ. Poliția Maramureș a confirmat în exclusivitate pentru noi: ”A fost o stare conflictuală aplanată de polițiștii băimăreni, cu sprijinul polițiștilor de Serviciul Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Maramureș. Nicio persoană nu a fost rănită. Două persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Baia Mare și sancționate contravențional” a spus Florina Meteș.

Grav este faptul că live-ul a fost distribuit de mii de persoane iar panica s-a instalată. Asta după ce în urmă cu câțiva ani Estera a fost violată și ucisă în aceeași zonă, iar autorul a fost prins un an mai târziu.

Ce a fost de fapt acolo

În această seară a izbucnit un scandal între mai multe persoane de etnie rromă la fostul Combinat din Baia Mare. Imediat la fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție dar și ambulanțe. În sprijinul acestora au venit și luptătorii SAS. Conflictul a fost aplanat. Polițiștii urmează să dispună măsuri.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Haos pe șoselele județului. Blocaj pe DN18B. Cel mai rău se circulă prin Baia Mare

Vasile Dale

SOCANT – Clipe de coșmar pentru o femeie din Borșa. A fost bătută la serviciu de fostul iubit (VIDEO)

Vasile Dale

A DISPĂRUT DE ACASĂ / ACTUALIZARE: Bărbatul în vârstă de 28 de ani din Handalu Ilbei căutat cu disperare de familie şi prieteni s-a întors după două zile

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.