BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: Urmărire în trafic aseară pe străzile din Baia Mare (actualizare)

O urmărire ca-n filme a avut loc aseară pe străzile băimărene.

Şoferul unui autoturism nu a oprit la semnalele poliţiştilor la un control de rutină. Echipajul de poliţie a pornit în urmărea sa şi au reuşit să-l blocheze pe strada Rapsodiei. După percheziţionarea maşinii cu ajutorul unui câine de urmărire din cadrul poliţiei în interior au fost descoperite 25 cartuşe de ţigări de contrabandă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla de unde au fost procurate ţigaretele.

ACTUALIZARE: BAIA MARE: Când a văzut că e urmărit de polițiști, a luat sacoșele cu țigări  și a fugit 

Sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, polițiștii Grupei Canine efectuau activități specifice pe bulevardul Unirii din Baia Mare, când patrupedul Vis a „mirosit” un autoturism. Polițiștii au efectuat semnalele regulamentare de oprire, dar întrucât persoana de la volan și-a continuat deplasarea, au pornit în urmărirea sa.

Autoturismul a fost oprit pe strada Rapsodiei, iar la volan a fost identificată o femeie în vârstă de 45 de ani. De pe scaunul din dreapta al autoturismului a coborât un bărbat care avea asupra lui două sacoşe şi a fugit, abandonându-le la un moment dat pe o alee dintre garaje. În câteva minute polițiștii l-au prins pe cel în cauză – un bărbat din Remetea Chioarului, în vârstă de 49 de ani.

Polițiștii au găsit în sacoșele abandonate 250 pachete de țigări pentru care nu au putut fi prezentate documente de proveniență.

Toate țigările au fost ridicate iar polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

 BAIA SPRIE: Depistată în timp ce vindea țigări de contrabandă – Tot sâmbătă, polițiștii din Baia Sprie au întocmit un alt dosar pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, după ce au depistat pe strada Gutinului din oraș o femeie care avea asupra ei, în vederea comercializării, țigări care trebuiau supuse unui regim vamal. Și în acest caz se continuă verificările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Te-ar putea interesa si

15 AUGUST: 21 cazuri noi de coronavirus în Maramureş, numărul deceselor a ajuns la 45

Redactie

DIN NOU: Un Ford înmatriculat în Cluj a ajuns în tufele de lângă bariera de la Hideaga

Vasile Dale

ÎNCĂ UN PĂDURAR ARESTAT: A DAT 20.000 EURO MITĂ UNUI PROCUROR PENTRU A-ŞI SCĂPA FRATELE, PĂDURAR ŞI EL

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.