Important

SE FURĂ ORICE: Bicicletă în Baia Sprie, bunuri dintr-un magazin din Sighet, alţii au spart un fast-food

Vineri, în jurul orei 13.00, poliţiştii din Baia Sprie au fost sesizaţi de către o femeie de 38 de ani cu privire la comiterea unui furt produs pe strada Gutinului, din oraş.
În fapt, femeia a relatat că în jurul orei 10.30, persoane necunoscute au sustras o bicicletă în valoare de 2.153 de lei, pe care fiul acesteia a lăsat-o nesupravegheată pe un spațiu verde de pe strada Gutinului.
La scurt timp după sesizare, în urma activităților informativ-operative desfășurate de poliţişti, au fost identificate trei persoane cu vârste cuprinse între 25 şi 52 de ani din Baia Mare bănuite de comiterea furtului.

De asemenea, poliţiştii au recuperat bicicleta, fiind restituită persoanei vătămate.
S-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Prins în timp ce sustrăgea bunuri dintr-o societate comercială

Vineri, 26 iunie poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi cu privire la un furt comis într-o societate comercială de pe strada Bogdan Vodă din municipiu.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că reprezentantul legal al societăţii comerciale a reţinut un tânăr care a încercat să treacă pe lângă casele de marcat fără a achita bunuri ascunse într-un rucsac, sustrase din magazin.
Poliţiştii au identificat un tânăr de 24 de ani din judeţul Timiş, bănuit de comiterea faptei. Bunurile au fost recuperate în totalitate şi au fost predate administratorului societăţii comerciale.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt.

Noaptea li s-a făcut foame şi au pătruns într-un fast – food din Sighetu Marmației

Activităţile de investigare şi documentare desfăşurate de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au dus la identificarea a doi tineri bănuiţi de comiterea infracţiunii de tentativă la furt.
Din cercetările efectuate a reieşit faptul că în cursul nopţii de joi spre vineri, în jurul orei 03.30, cei doi tineri au pătruns prin efracţie în incinta unui fast – food din municipiu însă nu au apucat sa sustragă bunuri, fiind surprinşi de persoana vătămată.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pe numele celor doi tineri în vârstă de 17 respectiv 20 de ani.

Te-ar putea interesa si

CONTINUITATE ÎN CALITATE ISO 9001:2015, LA CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ

Redactie

Ghidul cumpărătorului pentru seria S21 de la Samsung

Vasile Dale

Ce dificultăți pot apărea la cazinourile online și cum să le depășești

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.