Recomandate

VIDEO: Un şofer de autobuz din Baia Mare, la un pas să fie luat la pumni în trafic

Un nou caz care de categoria “sălbăticie în traficul din Baia Mare” a avut loc astăzi în municipiu. Șoferul unui autobuz și pasagerul dintr-un autoturism au fost la un pas să se ia la bătaie în mijlocul străzii. Totul s-a întâmplat astăzi, 29 iunie, pe strada Minerilor, la intersecția cu străzile Podul Viilor și Victoriei.

Un pasager al unui autoturism marca Golf 5 s-a dat jos din mașină, la semafor, și s-a dus glonț către șoferul autobuzului care se afla în spatele acestora. Nu se știe exact de la ce a început totul, cert este că cei doi bărbați și-au adresat cuvinte grele. La un moment dat, se aude cum pasagerul îl amenință pe șoferul autobuzului.
Celelalte persoane din autoturismul marca Volkswagen au reușit într-un final să îl convingă pe tânăr să intre în autoturism, apoi au demarat în trombă către strada Victoriei, intrând în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.

Întreaga scenă a fost filmată de un martor al incidentului, care mai apoi a publicat imaginile pe rețelele de socializare. Atenție, imagini cu limbaj licențios:

https://www.facebook.com/100044749361189/videos/174900740678237/?id=100044749361189

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Baia Mare s-au sesizat din oficiu, în urma imaginilor apărute în spațiul public, și desfășoară verificări pentru identificarea persoanelor implicate și luarea măsurilor legale.

Te-ar putea interesa si

TENTATIVĂ DE FURT ÎN CARTIERUL SĂSAR: Hoţii s-au speriat de camerele de supraveghere şi au luat-o la sănătoasa (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

O femeie din Cavnic a fost atacata de urs. Salvata de cainele care o insotea

Vasile Dale

EXCLUSIV: VIȘEU, VESTUL SĂLBATIC – Bătaie în lângă o trecere pentru pietoni. Protagoniști: un pieton și un șofer (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.