BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV: Fiul viceprimarului din Coroieni, implicat într-un teribil accident rutier în Baba (ACTUALIZARE)


Accident teribil azi noapte la ieșirea din localitatea Baba spre Drăghia. Conform informațiilor oficiale evenimentul a avut loc pe DJ109F iar trei persoane au fost rănite după ce un autoturism a ieșit în decor.

Conform informațiilor noastre se pare că în autoturism erau trei tineri (fiul viceprimarului din Coroieni, nepotul fostului director al Școlii Generale din Coroieni și un alt localnic). Cel de la volan se pare că nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, iar la intrare în Baba se face un pod iar șoseaua este deviată. Acolo practic este săpată o groapă imensă iar mașina a ajuns în respectiva groapă.

Surse medicale susțin că unul dintre răniți este în comă, altul are afectată coloana iar al treilea este rănită mai ușor. Aceștia au fost preluați de echipajele medicale ale SMURD și Ambulanței și duși la spital. Autoturismul, care ar fi închiriat, este distrus în totalitate.



Actualizare – IPJ Maramureş

Azi noapte, la ora 00:28, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că între localitățile Coroieni și Baba a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit faptul că autoturismul implicat în accident a fost condus de un tânăr de 28 de ani, din Coroieni. Pe fondul consumului de alcool și a vitezei excesive, acesta nu a respectat indicatoarele temporare rutiere care indicau să vireze la dreapta, a efectuat un viraj la stânga, a părăsit partea carosabilă și a căzut într-o groapa de aproximativ 10 metri adâncime săpată de un excavator care executa lucrări pe mijlocul părții carosabile.

În urma impactului, conducătorul auto și doi pasageri, tineri de 18 respectiv 24 de ani, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a declarat că a consumat băuturi alcoolice însă nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

ULTIMĂ ORĂ: 5 persoane rănite după un impact dintre două mașini la Tăuții Măgherăuș

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ BORD: Șofer inconștient pe DN18B. Era să se lovească cu autospeciala de poliție

Vasile Dale

URMARE ANCHETĂ CN Pedagogic ”Regele Ferdinand” Sighet – Profesoara care a spus în fața elevilor că ministrul educației este o IMBECILĂ a fost penalizată cu diminuarea salariului cu 15% pentru 6 luni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult