Eveniment

INFRACŢIUNI RUTIERE: Depistaţi de poliţişti cu alcoolemie la volan, respectiv conducând un autovehicul neînmatriculat

Ieri, la ora 22.00, pe DJ 186C, în localitatea Ieud, poliţiştii Secției 2 poliţie rurală Bogdan Vodă au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani din localitate.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Centrul de Permanenţă Dragomirești, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau altor substanţe.

Şi poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au oprit azi noapte pentru control un autoturism care era condus, la ora 00:30, pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918 din oraş.
La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 32 de ani din municipiu care emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Totodată, poliţiştii din Seini împreună cu poliţiştii orașului Tăuții Măgherăuș au oprit pentru control un autoturism care era condus de un bărbat de 40 de ani, pe raza localităţii Săbişa.
În urma verificării documentelor poliţiştii au constatat că numerele provizorii aplicate pe autoturismul condus de acesta sunt expirate.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Borşa – Acţiune împotriva vitezomanilor

Ieri, între orele 08.30-11-30, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Borşa au desfăşurat o acţiune pentru depistarea în trafic a persoanelor care nu respectă viteza legală de deplasare pe drumurile publice.
Pe parcursul celor trei ore, poliţiştii au verificat mai multe persoane şi au constatat 11 contravenţii. Valoarea amenzilor a fost de 8.700 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reţinerea a două permise de conducere.

Te-ar putea interesa si

Acțiune în forță la Zalău: Mascații au descins la 11 locuințe și au reținut 6 persoane bănuite de proxenetism și spălare de bani

Redactie

Fiecare copac plantat este un pas către un viitor mai curat și sănătos

Redactie

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Imagini dure – Pieton lovit de autobuz pe DN1C în Şomcuta Mare. Ce spun poliţiştii (video cameră supraveghere)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.