BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV – ORDINE DE PROTECȚIE: Un polițist și-a agresat soția, tot polițist. La Fărcașa, un tânăr și-a agresat fizic bunicii. A fost reținut de poliție (actualizare)

În weekend poliţiştii au emis cinci ordine de protecţie pentru protejarea a patru femei şi a unui bărbat, victime ale violenţei în familie. Printre acestea, conform informațiilor noastre s-ar afla și un caz în care un angajat al Poliției Maramureș și-ar fi agresat fizic soția, tot polițistă.

Iată că ieri, alte două ordine de restricție, au fost emise de polițiștii din Fărcașa și de cei din Sarasău.

Astfel, la ora 17.05, polițiștii Secției 3 Fărcașa au intervenit în localitatea Corni, unde un tânăr de 27 ani, pe fondul băuturilor alcoolice și-a agresat fizic bunicii. Aceştia au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar una din victime, bărbatul de 72 de ani, a fost transportat cu un echipaj medical la spital.

Totodată, azi noapte, la ora 00:10, polițiștii Secției 6 Sarasău au intervenit la un scandal în familie produs în Săpânţa. Ajunşi la faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat de 54 de ani, care și-a agresat soția și a amenințat-o.

În ambele cazuri au fost emise ordine de protecție provizorii și s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, tot ieri, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către o femeie despre faptul că soţul acesteia s-a întors la domiciliu şi a încălcat ordinul de protecție emis de polițiști împotriva sa.

În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiuni de nerespectare a ordinului de protecție provizoriu.

ACTUALIZARE : Tânărul care în urmă cu trei zile şi-a agresat bunicii a fost depus ieri în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar putea interesa si

DUPĂ GRATII: 30 de zile va sta în arest bărbatul care și-a bătut soția și a amenințat-o cu moartea

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Crima oribilă în Tăuţii de Sus. O fiică şi-a ucis mama, apoi a fugit în pădure (ACTUALIZARE)

Redactie

VIN VREMURI C*******E PESTE ROMANIA. BATAIE PENTRU HARTIE IGIENICA LA REDUCERE IN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.