BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO, VIDEO: Zeci de migranţi descoperiţi într-o localitate din Timiş, opt fugiţi din centrul din Şomcuta Mare. Au plătit mii de euro să ajungă în Germania


Au strabatut mii de kilometri cu gandul de a ajunge in vestul Europei, insa au fost opriti in Timis, scrie Opiniatimisoarei.ro.

46 de transfugi au fost descoperiti duminica dupa-amiaza in apropierea localitatii timisene Costeiu, grupul fiind format din barbati, femei si copii din din Siria, Egipt si Palestina. Oamenii care locuiesc in zona au zarit grupul de migranti si au anuntat autoritatile.

La fata locului au ajuns echipaje ale Politiei si Jandarmeriei.



In urma verificarilor, oamenii legii au aflat ca 8 dintre cei 46 de transfugi erau plecati din centrul pentru refugiati de la Somcuta. Restul trecusera peste fasia verde. In grup sunt si 3 copii de 8, 9 si 10 ani, si doua femei.

Migrantii au platit unor calauze intre 6000 si 8000 de euro, iar in schimbul banilor acestea trebuiau sa-i treaca ilegal in Ungaria si sa ii transporte pana in Germania.


Transfugii au fost dusi la audieri. Cei care au intrat in Romania pe fasia verde vor fi cercetati pentru trecere ilegala a frontierei de stat.

Va reamintim, in acest weekend, un alt grup de sirieni a fost capturat de politistii de frontiera din Caras-Severin. 13 migranti erau transportati de doua calauze din Serbia cu masinile si au fost opriti la Comoraste.

Foto: lugojinfo

Te-ar putea interesa si

DESCINDERI ÎN MARAMUREŞ: Percheziţii la o firmă specializată în jocuri de noroc și pariuri

Vasile Dale

TRAGEDIE LA REPEDEA / ACTUALIZARE: Bărbat spulberat de o maşină. A decedat la spital

Redactie

VESTE BUNĂ: Un nou transport de materiale sanitare din Coreea a ajuns în România

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult