BREAKING NEWSRecomandate

GALERIE FOTO / ACTUALIZARE: Carambol între Ilba şi Cicârlău, două victime, trafic blocat

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineaţă între Ilba si Cicarlau, fiind implicate 2 dube si un autoturism. La faţa locului s-au deplasat echipaje de ambulanţă din Seini şi SMURD Baia Mare În urma coliziunii au rezultat două victime.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că circulația este restricționată pe ambele sensuri pe DN1C Baia Mare-Livada, la kilometrul 169, între localitățile Cicârlău și Ilba, județul Maramureș, după ce s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, o autoutilitară ce transporta pâine și o autoutilitară de transport persoane, în care se afla doar șoferul. În urma coliziunii, o persoană a suferit leziuni grave, iar o altă persoană a fost rănită ușor.

Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 30 de minute.

„În această dimineață, în jurul orei 6.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 1C între Ilba și Cicârlău. Din primele informații 3 auto sunt implicate și 2 victime. Traficul este blocat.
Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii accidentului”, transmite IPJ Maramureş.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş


Șoferii trebuie să fie în permanență atenți la trafic! Este o regulă nescrisă care, odată încălcată, poate avea consecințe grave asupra siguranței lor, a pasagerilor sau a celorlalți participanți la trafic. Graba unui șofer, care a condus în această dimineață  între localitățile Cicârlău și Ilba, a condus la rănirea a două persoane aflate într-un autoturism condus regulamentar și avarierea a trei autovehicule.  
 
Cercetările efectuate de polițiști cu privire la accidentul de circulație produs pe D.N.1C au relevat următoarele: un bărbat de 49 de ani, domiciliat în județul Harghita care conducea o autoutilitară, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un autoturism condus în fața sa. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.
Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi pasageri din cel de-al treilea autoturism acroșat. Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu se aflau în stare de ebrietate. Aproximativ o oră traficul a fost blocat.

Te-ar putea interesa si

VIDEO, FOTO: Impact frontal la Satulung. Trei victime

Redactie

FOTO, VIDEO: Hală în construcţie din Baia Mare, mistuită de flăcări

Vasile Dale

URMARE FURT: BAKO A FOST RETINUT PENTRU 24 DE ORE. POLITIA FELICITA SPIRITUL CIVIL AL CITITORILOR NOSTRI (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.