Eveniment

INFRCAŢIUNI RUTIERE: Un bărbat din Ciuta s-a ales cu dosar penal după ce i-a încredinţat scuterul fiului său minor

Ieri, la ora 9.50, poliţiştii Secţiei 3 Rurală Fărcaşa au oprit pentru control un scuter care era condus pe drumurile publice de către un minor de 15 ani din localitatea Ciuta.
În urma verificărilor poliţiştii au stabilit că tatăl minorului, un bărbat de 52 de ani i-a încredinţat acestuia scuterul pentru a-l conduce pe drumurile publice.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi încredinţarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Dosare penale întocmite de poliţişti pentru infracţiuni rutiere

Ieri, în jurul orei 15.00, poliţiştii din Seini au oprit pentru verificări un autoturism care era condus pe strada Cuza Vodă din oraş de către un bărbat de 52 de ani.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la centrul medical unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Tot ieri, poliţiştii Secţiei 3 Rurală Fărcaşa au fost sesizaţi prin plângere de către un bărbat de 33 de ani din Bicaz cu privire la producerea unui accident în faţa curţii acestuia.
Bărbatul a relatat faptul că în noaptea de 13/14 iulie a.c., un tânăr de 23 de ani a condus un autoturism pe DC 95, în localitatea Ciuta. Acesta, la un moment dat a intrat în coliziune cu un utilaj agricol care era parcat în afara părţii carosabile, iar mai apoi a părăsit locul accidentului.
Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că tânărul de 23 de ani nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ? Ucigașul elevei de la Mihai Eminescu a pus foc intenționat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Maramureș

Vasile Dale

TRAFIC ÎNGREUNAT PE DN 1C: trei utilaje au căzut de pe o platformă auto, la Satulung

Vasile Dale

Sorin Vlașin (PSD): ”În Senatul României voi lupta pentru siguranța fiecărui maramureșean”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.