Important

MĂSURI PRIVIND PREVENIREA RĂSPÂNDIRII COVID-19: Zonele aglomerate, centrele comerciale, terasele şi mijloacele de transport în comun luate la puricat de poliţişti

Ca urmare a creșterii accentuate a numărului persoanelor infectate cu noul virus SARS COV 2 în ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, terase şi mijloace de transport public în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

În acest sens ieri, 14 iulie, la activități au participat 76 de polițiști din cadrul I.P.J. Maramureş şi poliţişti locali.

Astfel, la nivelul județului Maramureş, au fost executate 4 acțiuni punctuale. În cadrul acestor activităţi au fost verificate 11 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 10 mijloace de transport public în comun şi au fost legitimate 75 de persoane.



În total, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 10.200 de lei, astfel:

  • 8 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală;
  • 1 sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 în context COVID – 19;
  • 2 sancţiuni aplicate pentru participarea la activităţi în spaţiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicţii/restricţii.

De asemenea, au fost aplicate 190 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 cu o valoare totală de peste 88.000 de lei.

Activități asemănătoare vor fi desfășurate în continuare în vederea conștientizării tuturor cetățenilor privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

Te-ar putea interesa si

STRÂNGERE DE FONDURI: Concert caritabil pentru dotarea blocului operator al Spitalului Județean Baia Mare

Redactie

PREGĂTIRI PENTRU NOUL AN ŞCOLAR: Conducătorii de vehicule destinate transportului de elevi, instruiţi de poliţiştii rutieri

Vasile Dale

BILANŢ SĂPTĂMÂNAL: Peste 1100 de sancţiuni aplicate de poliţiştii maramureşeni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult