Eveniment

Depistat de poliţişti în Asuaju de Sus în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis de conducere. Acţiune rutieră la Sighet

Aseară, în jurul orei 23.30, poliţiştii Secției 3 Poliţie Rurală Fărcașa au oprit pentru control un autoturism condus pe DC 91, pe raza comunei Asuaju de Sus.
Poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 33 de ani.
În urma verificărilor poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar autoturismul pe care l-a condus avea I.T.P. şi R.C.A expirate.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de permanenţă medicală Fărcaşa, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

*****

Ieri, poliţiştii Biroului Rutier din Sighetu Marmaţiei, în cooperare cu Registrul Auto Român au desfăşurat o acțiune, pe linie de stare tehnică, în municipiu.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au verificat 40 de autovehicule. Pentru neregulile constatate aceştia au aplicat amenzi în valoare de peste 11.000 de lei.
Ca măsură complementară s-a dispus retragerea a şapte certificate de înmatriculare şi a două permise de conducere.



Te-ar putea interesa si

ACCIDENT PE DN1C LA RECEA: UN SOFER S-A IZBIT CU MASINA DE UN PODET DIN BETON (FOTO)

Vasile Dale

HAOS PE ȘOSELELE JUDEȚULUI: Un șofer din Maramureș putea să moară de două ori în 10 secunde (VIDEO)

Vasile Dale

Exclusiv video: Directorul administrativ al Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” a fost arestată preventiv. Simona Cremene şi-a dat demisia din funcţie

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult