BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Şase obuze descoperite de un borșean la nici 10 metri de Drumul Național 18


Un bărbat din Borșa a descoperit în această seară șase obuze acoperite cu niște frunze la nici 10 metri de drumul național 18 Borșa – Vatra Dornei, în zona Vălcănescu din Borșa.

”Imediat după ce le-am descoperit am sunat la 112 și am anunțat pirotehniștii pentru a le prelua. Zona a fost securizată imediat pentru a se evita o nenorocire. Cel mai probabil sunt obuze perfect funcționale din cel de-al doilea războiu mondial.


Eu am așteptat acolo până când echipajul de poliție a ajuns la fața locului pentru a mă asigura că nu ajunge altcineva la ele. Recomand tuturor care găsesc astfel de elemente de muniție să nu le atingă ci să sune imediat la 112” ne-a declarat Gavrilă Bor.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

SORINA PINTEA ŞI-A RETRAS DEMISIA. Dar nu pentru a se întoarce în funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă, ci pentru a se pensiona pe caz de boală

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: SUPĂRAT PE IUBIT – Un bărbat amenință că se aruncă de la balconul unei pensiuni de pe strada Victor Babeș din Baia Mare – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – Deces învăluit în MISTER în BAIA MARE – Un bărbat a fost găsit decedat având trei cuțite înfipte în el (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.