BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

ȘOMCUTA MARE – O tânără însărcinată în 5 luni, cu dublă pneumonie şi coronavirus, e în stare gravă, intubată, la Spitalul din Baia Mare

O femeie din Șomcuta Mare, în vârstă de 31 de ani, gravidă, se află în stare gravă în Secția de ATI din cadrul Spitalului TBC Suport COVID din Baia Mare. Conform unor informații se pare că aceasta s-ar fi infectat după ce ar fi participat la o reuniune religioasă. Acum i se administrează Remdesivir.

Șomcuteanca a fost transportată la spital după ce s-a simțit extrem de rău. În urma consultului de specialitate medicii i-au pus diagnosticul: dublă pneumonie. Conform unor surse medicale aceasta a refuzat tratamentul motivând că este însărcinată.

Din păcate, în scurt timp maramureșeanca gravidă în cinci luni s-a simțit și mai rău. Medicii i-au făcut testul pentru COVID-19, acesta ieșind pozitiv. Imediat a fost transferată la Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) – Suport COVID, unde ieri a fost intubată. Medicii se pare că îi administrează Remdesivir.

Ancheta epidemiologică urmează să stabilească unde s-a infectat femeia. Familia acesteia ar fi fost testată deja, rezultatele fiind negative. Se pare că ea ar fi participat la o reuniune religioasă.

Vom reveni

Sursa foto: Digi24.ro.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

INCIDENT ÎN BAIA MARE: Cum a fost avariată o mașină în timp ce aștepta la semafor (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

TERIBILISM PE STRADA GRĂNICERILOR – Un băimărean s-a „distrat” cu mașina pe mijlocul străzii băgând spaima în ceilalți participanți la trafic (Video)

Vasile Dale

BILANŢ MINIVACANŢA DE RUSALII: 16 persoane care au comis infracţiuni rutiere depistate de poliţişti, 162 de sancţiuni aplicate şoferilor care au încălcat normele rutiere

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.