Important

CONCURS: Admitere în Academia de Poliție ”Al. I. Cuza” București

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş declanşează activitatea
de selecţie a candidaţilor pentru concursul de admitere în Academia de Poliție ”Al. I. Cuza” București.
Numărul de locuri aprobate instituţiilor de învăţământ proprii şi subordonate Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea de admitere 2020, pentru care structurile teritoriale ale Poliţiei Române efectuează recrutarea este menționat în anexă.

Condiţiile legale de participare, etapele de recrutare şi selecţie şi alte informaţii utile se găsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, respectiv http://mm.politiaromana.ro.
Înscrierile se efectuează în perioada 17-27 iulie 2020, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică între orele 09.00- 19.00 iar depunerea dosarelor de candidat se realizează până la data de 04.08.2020 la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, din municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, telefon 0262-207.711, de unde pot fi obţinute şi alte relaţii suplimentare.

Te-ar putea interesa si

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ”Pentru a proteja generația tânără și pentru a salva viitorul acestei țări, am devenit coinițiator al Legii 2 Mai – proiect în procedură de urgență a cărei aprobare va contribui la evitarea tragediilor în rândul tinerilor”

Redactie

INFORMARE: În acest moment în Maramureş mai sunt carantinaţi 131 de persoane, iar în izolare la domiciliu 1.912

Vasile Dale

Foto: Bărbat plecat la cules ciuperci căzut în Poiana Boului din zona Baia Sprie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.