Eveniment

RUTIERE: Tânăr din Tăuţii Măgherăuş, beat şi fără permis, reţinut după ce a făcut accident

Aseară, la ora 19.15, poliţiştii Secției 3 Fărcașa au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în localitatea Oarța de Sus, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat doi tineri de 27 respectiv 28 de ani, care au condus cele două autoturisme implicate în accidentul rutier.
Aceştia au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în cazul tânărului de 28 de ani din Tăuţii Măgherăuş, iar în cazul tânărului de 27 de ani din Oarța de Sus aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,54 ml/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanență Fărcașa unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În urma verificărilor specifice efectuate poliţiştii au constatat că tânărul care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, avea dreptul de a conduce suspendat.
Faţă de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Maramureș.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul cu permisul de conducere suspendat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

A crezut că poate fugi de poliţişti dar s-a înşelat

Azi noapte, în jurul orei 01.00, poliţiştii din Sighetu Marmației au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Unirii din oraş se tulbură ordinea şi liniştea publică prin faptul că dintr-un autoturism se ascultă muzică la o intensitate ridicată
La faţa locului a fost identificat autoturismul în cauză, care s-a pus în mişcare la vederea autospecialei de poliţie.
S-a procedat la urmărirea autoturismului,folosindu-se semnale luminoase şi sonore,dar conducătorul acestuia nu a oprit.
La scurt timp poliţiştii au oprit autoturismul, iar la volan a fost identificat un bărbat de 53 de ani din municipiu. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,06 mg/alcool pur în aerul expirat
Bărbatul a fost condus la spitalul din Sighetu Marmației unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

Te-ar putea interesa si

GER DE CRAPĂ PIETRELE ÎN MARAMUREŞ: -30 grade Celsius azi dimineaţă la Tg. Lăpuş – foto

Redactie

VIDEO: Mamă şi fiică, salvate de jandarmi. Maşina se ţinea într-un copac gata să cadă în barajul Firiza

Redactie

ACTUALIZARE: Impact violent pe DN 18, în Pasul Hera (GALERIE FOTO)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.