Recomandate

BILANŢ CORONAVIRUS: Încă un deces în Maramureş, trei cazuri noi faţă de ieri

România a înregistrat în ultimele 24 de ore un nou record al cazurilor noi de coronavirus: alte 1.030 de persoane s-au îmbolnăvit. Este pentru prima dată când sunt raportate peste o mie de cazuri noi în bilanțul zilnic. Alte 27 de persoane confirmate cu COVID-19 au murit. La ATI sunt în prezent 293 de pacienți. Au fost făcute 24.877 de teste noi, un record și în această privință. Numărul total al testelor a depășit un milion.

Situaţia în judeţ se prezintă astfel: în total sunt 287 de infectaţi, cu 3 cazuri noi mai mulţi decât ieri. 53 de persoane sunt internate si aflate sub tratament medical, 219 persoane vindecate si externate din spital.
Din păcate a fost înregistrat un nou deces, nr. 15, fiind vorba de un bărbat, încadrat la categoria de varsta 70-79 de ani, cu comorbiditati.

Te-ar putea interesa si

AȘA VOT, ATÂTA MINTE AU: 9 consilieri borșeni au fost ÎMPOTRIVA alocării unor bani pentru dotarea secției ATI a Spitalului din Borșa

Vasile Dale

REVOLTA IN BAIA MARE: LICEENI DE LA SINCAI SI LUCACIU AJUNSI LA SPITAL DUPA BANCHETUL DE LA CARPATI (PREMIERA/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACCIDENT: IMPACT INTRE DOUA MASINI PE BD BUCURESTI. O PERSOANA RANITA USOR (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult