BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

BĂTAIE LA VIŞEU DE SUS: Trei tineri au ajuns la spital. Sunt cercetaţi pentru violenţă

Ieri, poliţiştii din Vișeu de Sus au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe terasa unui bar a izbucnit un scandal între mai multe persoane.
La faţa locului poliţiştii au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani din localitate care s-au agresat reciproc, provocându-și leziuni corporale.
În urma incidentului doi dintre tinerii implicaţi în scandal au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: LUCRURILE AU SCĂPAT DE SUB CONTROL – Un elev de la CN Gheorghe Șincai și-a arătat organele genitale în fața clasei. Măsuri dure în toate școlile din Maramureș (actualizare)

Vasile Dale

TRAGEDIE LA SARASAU: S-AU RASTURNAT CU TRACTORUL – O FEMEIE DECEDATA, TREI COPII SI TREI ADULTI GRAV RANITI (PREMIERA – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

BAIA MARE: Polițiștii au dispus reținerea unui tânăr cercetat pentru infracțiuni rutiere. Judecătorii l-au arestat preventiv

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.