BREAKING NEWSRecomandate

ACTUALIZARE: Două persoane, victime ale unui accident de motocicletă în Baia Sprie (FOTO)

Un accident rutier s-a produs cu puţin timp în urmă în centrului oraşului Baia Sprie. Potrivit primelor informaţii sunt 2 victime, ambele pe o motocicletă, cu leziuni membru inferior. Conducătorul motocicletei a suferit un traumatism toracic. La faţa locului intervin echipaje EPA si de ambulanţă din Baia Mare. Victimele au fost transportate la UPU

Actualizare – IPJ Maramureş

„Azi, la ora 09.09, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Săsar din oraș.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un tânăr de 22 de ani care a condus un autoturism, a virat la stânga pentru a intra într-o parcare, a trecut peste marcajul simplu continuu ce separă sensurile de mers și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar din sens opus de către un bărbat de 56 de ani din Sighetu Marmației.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei și a pasagerei de pe aceasta, o femeie de 59 de ani.

Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările”, transmite IPJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

CONTRACRONOMETRU / ACTUALIZARE: Pompierii băimăreni au salvat o femeie însărcinată din apele învolburate ale Săsarului. Ce spun poliţiştii (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Impact violent la Dumbrăviţa, cu trei victime conştiente (FOTO)

Redactie

FOTO / ACTUALIZARE: Bărbat strivit sub tractor la Săliştea de Sus

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.