BREAKING NEWSImportantRecomandate

CERNEŞTI / ACTUALIZARE: O maşină a intrat într-un pom. Victime un copil de 6 ani şi doi adulţi (FOTO)

Accident rutier la intrare in Cernesti, în această dimineaţă. Un autoturism a intrat intr-un pom de pe marginea carosabilului. Initial au fost anunţate 5 victime. La faţa locului au intervennit echipajele EPA si SAJ Tg. Lapus, care au găsit 3 victime, un copil de 6 ani cu traum lombar si 2 adulti (o femeie cu TCFA si escoriatii la membrul inferior stang si un barbat cu suspiciunea fractură costala). Toţi au fost au fost transportati la UPU al Spitalului Judeţean Baia Mare.

Actualizare – IPJ Maramureş

Aseară, la ora 23.20, pe DN. 18 B, în locul numit PIETRIȘ, un bărbat de de 45 ani din Coroieni a condus un autoturism  din direcția Baia-Mare către Tărgu Lăpuș.

Într-o curbă la stânga deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător prin indicatoare rutiere, nu a adaptat viteza corespunzător, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat cu autoturismul în pădure unde  a lovit frontal un arbore și s-a răsturnat.

În urma evenimentului au suferit leziuni  conducătorului auto, o femeie de 43 ani şi un minor de  5 ani. Aceştia au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Te-ar putea interesa si

A AJUNS LA GHERLA: Condamnată pentru furt, găsită în Baia Mare

Vasile Dale

FOTO CITITORI: Femeie accidentată pe trecere de pietoni, la Vişeu de Jos (ACTUALIZARE)

Redactie

Maramureșeanca din Coroieni, ”Pupila blondă a lui Boc”, a fost ejectată ”la cerere” din funcția de ministru secretar de stat în Ministerul de Interne

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.