Eveniment

ŞOMCUTA MARE: Mai multe furturi din magazine soluţionate de poliţişti

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii din Şomcuta Mare au fost identificate trei persoane care au pătruns prin efracţie în două magazine din oraş de unde au sustras mai multe bunuri.

În luna martie poliţia a fost sesizată despre faptul că dintr-o societate comercială de pe strada Mireşului, autori necunoscuţi au sustras băuturi alcoolice, produse alimentare, şi suma de 2000 lei ce se afla într-un portofel. Poliţişti au constatat că hoţii au pătruns în magazin pe la etajul acestuia, prin forţarea sistemului de închidere cu belciug şi lacăt al uşii, după care au dislocat scăndurile din podea şi au coborât în magazin.
Al doilea furt a fost sesizat în luna iunie de proprietara unui magazin din Finteuşu Mic. Prin forțarea a două încuietori de tip yală, hoţii au pătruns în magazinul alimentar, de unde au sustras ţigări şi băuturi alcoolice în valoare de 500 de lei.
Poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani, bănuiţi de comiterea acestora. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Cetăţean cu spirit civic

Aseară, la ora 20:52, Poliţia Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un tânăr de 30 de ani despre faptul că, în timp ce se afla pe Bulevardul Decebal, a observat cum o persoană de sex masculin a încercat să sustragă bunuri din borseta altei persoane iar acum este în urmărirea autorului faptei.
În zona parcului R.F.N. a reuşit să prindă persoana urmărită iar poliţişti au stabilit că este un bărbat de 30 de ani din municipiu.
În urma verificărilor efectuate a fost identificată și partea vătămată care a relatat faptul că, în timp se deplasa prin spatele unui imobil de pe Bulevardul Decebal, a venit o persoană din spatele său și a simțit cum aceasta pune mâna pe borseta pe care o purta la spate. Din cauză că a fost surprins acesta nu a reuşit să-i sustragă victimei nici un bun.
În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt. Poliţiştii mulţumesc cetăţenilor care dau dovadă de spirit civic şi îi consideră pe aceştia parteneri de nădejde în prevenirea şi combaterea infracţionalităţii.

Te-ar putea interesa si

FOTO / MĂSURI FERME: Poliţiştii din Şomcuta Mare au reţinut doi tineri bănuiţi de comiterea unui furt

Vasile Dale

#VISITMARAMUREȘ: Weekend cu evenimente ce nu trebuie ratate în Maramureș. Concert PUYA

Vasile Dale

EXCLUSIV: LUCRĂRI DE MÂNTUIALĂ – Elevii de la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” în pericol: le cade tavanul în cap copiilor. Fotografii incredibile (actualizare – video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.