BREAKING NEWS Eveniment Important Recomandate

ACTUALIZARE 2 – EXCLUSIVITATE: Haos la Serviciul Poliției Rutiere Maramureș. 9 polițiști săltați de DGA. Acuzații de luare de mită în mod repetat

Serviciul Poliției Rutiere Maramureș este în haos! 9 agenți de poliție din cadrul SPR Maramureș au fost săltați de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș fiind acuzați de luare de mită.

Conform informațiilor noastre polițiștii au fost înregistrați audio-video în timp ce ar fi luat mită de la șoferii aflați în trafic și care erau prinși fie cu viteză, fie că ar fi comis diferite abateri de la legislația rutieră.


”Se efectuează acte de urmărire penală față de mai mulți polițiști ai compartimenului Poliție Rutieră din cadrul IPJ Maramureș pentru infracțiuni de corupție. Beneficiem de sprijinul DGA și a conducerii IPJ Maramureș” a declarat Bogdan Gabor, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Conform surselor noastre procurorii urmează să dispună reținerea acestora pentru 24 de ore. Se pare că un singur polițist ar putea să nu fie reținut pentru 24 de ore pentru că acesta ar fi fost înregistrat audio-video doar o singură dată. Ceilalți ar fi luat mită în mod repetat.

ACTUALIZARE 1: Ce se întâmplă cu activitatea SPR Maramureș?

În condițiile în care 9 agenți de poliție rutieră de la SPR Maramureș sunt la audieri în fața procurorilor am cerut lămuriri despre cum este afectată munca de supraveghere a traficului rutier pe drumurile naționale din județ.

”Se vor dispune măsuri după ce vom fi informați de către unitatea de Parchet la măsurile legale dispuse în cauză” a declarat agent șef Romeo Tămășan, purtător cuvânt al IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE 2

Conform informațiilor noastre dosarul penal este coordonat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș și se lucrează la el de aproximativ un an de zile. La Parchetul Maramureș sunt audiați atât agenții de poliție cât și alte persoane, fără o calitate specială.

vom reveni

Comenteaza cu Facebook

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa

AU VRUT SĂ-ŞI SCHIMBE GARDEROBA, DAR ŞI SĂ RĂMÂNĂ CU BANII: Nu au reuşit să ajungă cu bunurile furate decât până la ieşirea din magazin

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Un șofer de 22 ani din Maramureș s-a izbit cu JAGUR-ul de o autoutilitară. Două persoane rănite

Vasile Dale

FOCAR COVID-19 / ACTUALIZARE: Şase angajaţi de la Primăria Recea, depistaţi pozitiv. Focarul de la Baia Sprie a fost stins. Noi focare la Primăria Vişeu de Jos şi la Direcţia de Statistică

Redactie

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult