BREAKING NEWSEvenimentImportantTara Chioarului

FOTO EXCLUSIV – VIOLENŢA ÎN FAMILIE ÎN MARAMUREŞ: O femeie din Satulung și cei patru copii bătuți de concubin

In cursul zilei de ieri, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la mai multe scandaluri în familie pe raza judeţului nostru.

CUPȘENI

În Cupşeni, o femeie de 20 de ani a sesizat poliţia cu privire la faptul că soţul ei, în vârstă de 31 de ani, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții contradictorii, a agresat-o fizic. În urma completării formularului de evaluare a riscului s-a concluzionat faptul că nu se impune emiterea unui ordin de protecție asupra agresorului. În cauză urmează să se efectueze cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

LEORDINA
Polițiștii Secției 4 Leordina, au fost sesizaţi de către o femeie de 47 de ani, din localitate despre faptul că, pe fondul unor discuţii purtate în contradictoriu, a fost agresată de către soţ. În acest caz s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, dar victima s-a opus emiterii unui ordin de protecţie provizoriu. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

BAIA MARE

În municipiul Baia Mare, o femeie de 39 de ani a sesizat poliţia despre faptul că în data de 27 iulie, soţul ei în vârstă de 43 de ani, pe fondul unor discuţii contradictorii, a agresat-o. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuni de violenţă în familie şi s-a emis ordin de protecţie provizoriu.

SATULUNG
Aseară, în jurul orei 23.40, poliţiştii din Satulung , au intervenit la un scandal în familie, unde poliţişti au constatat că o femeie de 38 de ani, din localitate, a fost agresată atât ea, cât şi cei patru minori ai ei, de către concubinul ei în vârstă de 41 de ani. În cauză au fost întocmite documente de cercetare sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie şi s-a emis ordin de protecție provizoriu.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE – Accident INCREDIBIL la Rozavlea: Dintr-un podeț, a zburat cu BMW-ul pe plafonul unui autoturism FORD. Cum a avut loc grozăvia (galerie foto / actualizare 2)

Vasile Dale

OAMENI HARNICI: Se reabilitează Parcul Central orășenesc din Vișeu de Sus

Vasile Dale

DISPARIȚIE: O BĂIMĂREANCĂ ESTE CĂUTATA DE SOȚ PRIN INTERMEDIUL FACEBOOK (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.