BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE FOTO/VIDEO: Accident rutier la Ilba, soldat cu o victimă. Tir răsturnat pe centura Băii Mari

Accident rutier la Ilba, pe panta spre Săbişa.

Potrivit primelor informaţii, două autoturisme s-au ciocnit, rezultând o victima constienta.

La faţa locului s-a deplsat un echipaj SAJ Seini.

Pentru a nu bloca complet traficul între Baia Mare și Satu Mare, pe DN1C, polițiștii au dirijat traficul rutier pe un singur sens.

ÎNCĂ UNUL

Pe centura orașului Baia Mare un TIR a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă traficul rutier a fost îngreunat.

Actualizare – Carambol pe DN 1 C

Ieri, la  ora 13 :06, pe DN 1 C în localitatea Ilba, un bărbat de 77 ani, în timp ce conducea autoturismul din direcţia Satu Mare înspre Baia Mare, pe o porţiune de drum în aliniament marcaj longitudinal discontinuu ce separă sensurile de mers, nerestricţionat, din motive necunoscute, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat  de 38 ani, din Seini.

Şoferul unui alt autoturism care circula regulamentar spre Satu Mare în spatele maşinii lovite, nu a mai putut evita impactul cu maşina din faţa sa şi a  intrat în coliziune cu aceasta.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 77 de ani şi a  unui tânăr de în vârstă de 26 ani, pasager în autoturismul acroşat.

Aceştia au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constatin Opriş” Baia Mare , pentru îngrijiri medicale, însă nu au necesitat internarea.

Conducătorii celor trei autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest  rezultatul fiind  zero în toate cazurile şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

MIREŞU MARE: Un băiat de 13 ani a ajuns la spital, după ce maşina în care se afla a intrat în conducta de gaze

Redactie

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – URMARE AGRESIUNE BORȘA: Bărbatul agresat era înarmat cu o secure

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un copil de 13 ani din Moisei a ieșit cu bicicleta în șosea fără să se asigure. A fost preluat de elicopterul SMURD

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.