1.075 de cazuri noi de coronavirus au fost depistate în România, în ultimele 24 de ore, din 14.215 de teste. Alte 34 de persoane au murit din cauza infecțiilor cu coronavirus, iar 412 pacienți internați la Terapie Intensivă – o cifră record.

Până astăzi, 2 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 53.186 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

27.592 de pacienți au fost declarați vindecați și 4.777 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Din fericire, azi nu avem înregistrat niciun deces din cauza COVID-19 în Maramureş. Însă numărul infectărilor a crescut cu 30, astfel că totalul se ridică la 457. Printre maramureşenii infectaţi se află şi un băimărean, starea căruia este foarte critică, astfel că pe reţelele de socializare se cere ajutorul pentru salvarea vieţii acestuia:

“Salutare, nu obișnuiesc să vă cer ajutorul, dar de data aceasta îndrăznesc să o fac, cu speranța că unul dintre cei 5000 de prieteni, va sări în ajutor. Tatăl prietenului și colegului nostru Alex Costin a fost diagnosticat cu COVID-19, iar starea lui este critică, momentan se află în comă indusă. Dacă vreunul dintre voi a fost infectat și s-a vindecat de acest virus sau cunoașteți vreo persoană care a trecut prin așa ceva, vă rog să donați plasma pentru tatăl lui Alex. E singura șansă! Donarea se face la Centrul de Transfuzii pe numele COSTIN FELICIAN IOAN. Știu că există mulți sceptici, poate şi eu mă număr printre ei, dar când vine vorba de părinți, ne mobilizăm și facem tot ce ne stă în putință să fim de ajutor! Am mare încredere în oamenii buni, care vor să ajute! Vă mulțumesc!
Puteți lua legătura cu Alex: 0753 742 831″
, scrie un băimărean pe pagina sa de facebook.

loading...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.